דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רביולי במילוי גבינות
רביולי בהכנה ביתית במילוי גבינות
  • 1 בקערה לשים את הקמח, הביצים, המלח (קורט = 2 גרם) ולהתחיל ללוש, להוסיף בהדרגה כחצי כוס מים עד לקבלת בצק אחיד (חצי כוס עד כוס מים). הבצק לא צריך להיות דביק.
  • 2 בקערה קטנה לערבב את הגבינות.
  • 3 לקמח משטח עבודה בהרבה קמח ולרדד את הבצק לעלה דק מאוד.
  • 4 להניח תלוליות מהמלית (כפית) במרחק זה מזה על חצי אחד של הבצק. לכסות בחצי השני של הבצק, להדק מסביב למלית ולקרוץ עיגולים.
  • 5 בשלב הזה ניתן להניח במגש ולהקפיא אותם עד לשימוש (נשמרים מעולה במקפיא).
  • 6 בסיר גבוה להרתיח 2 ליטר מים עם כף מלח (17 גרם). כשרותח להכניס את הרביולי פנימה, לבשל כעשר דקות עד שהם צפים למעלה ומבושלים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש בליווי רוטב אלפרדו או כל רוטב אחר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 8% 22.6% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב