דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת קרם תות וניל
הכי טעימה לסופ"ש
  • 1 להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקצף יציב, להנמיך את המהירות, להוסיף את החלמונים, השמן, תמצית הוניל ולבסוף את הקמח.
  • 2 להניח נייר אפייה על התבנית של התנור, לשמן היטב, להעביר את תערובת הרולדה על נייר האפייה ולאפות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות. לקרר כ- 2 דקות ולגלגל עם נייר האפייה עד שיתקרר לגמרי.
  • 3 לשטוף את התותים ולרסק במעבד מזון יחד עם אבקת הסוכר עד לקבלת רסק חלק.
  • 4 להקציף את כל מצרכי הקרם עד לקבלת קרם יציב, להוסיף את רסק התותים ולערבל כדקה נוספת.
  • 5 לפתוח את הרולדה, למרוח 3/4 מכמות הקרם, לגלגל ללא נייר האפייה, להעביר למגש ולקשט עם הקרם שנותר (אפשר לערבב עם הקרם רק חצי מרסק התותים ואת החצי השני למרוח על הרולדה לפני שמורחים את הקרם. ניתן גם לקשט בשוקולד מגורר אם אוהבים).
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 38.2% 10.4% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב