דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה במילוי ריבת תות
העוגיות שילדים הכי אוהבים - באחריות!
  • 1 מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, הקורנפלור, אינסטנט הפודינג, הסוכר, אבקת הסוכר, אבקת השקדים וגרידת הלימון.
  • 2 מוסיפים את החמאה ומערבלים בוו גיטרה עד לקבלת בצק פירורי.
  • 3 מוסיפים את המחמאה המומסת, תמצית הוניל, הביצה, החלמון והשמנת המתוקה, ולשים עד לקבלת כדור בצק.
  • 4 מצננים את הבצק במקרר למשך כ- 40 דקות.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.
  • 6 קורצים צורות שאוהבים (רצוי שחלק אחד יהיה עם חור) ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות (העוגיות צריכות להישאר בהירות).
  • 7 ממלאים בריבת תות ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר + ניתן למלא בשוקולד, פרג או כל מילוי אחר שאוהבים.

מתכון של סימה דרור המוכשרת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 21.7% 6.2% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב