דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (20-22 בלינצ`סים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בלינצ`ס גבינה עם תפוחים מקורמלים וצימוקים
קינוח מושלם לראש השנה
  • הכנת התפוחים המקורמלים:
  • 1 להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את התפוחים (מקולפים), הסוכר ומיץ הלימון, ולטגן עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי.
  • 2 להוסיף את הדבש והצימוקים, לערבב היטב ולהסיר מהאש.
  • הכנת המילוי:
  • 1 להניח על מסננת נייר סופג, להניח את הגבינה הלבנה, להמתין כרבע שעה עד להגרת הנוזלים ולהעביר לקערה.
  • 2 להוסיף את פודינג הוניל, סוכר הוניל והתפוחים המקורמלים.
  • 3 לערבב היטב.
  • הכנת הבלינצ`ס:
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבלינצ`ס יחד ולהעביר במסננת.
  • 2 לחמם מחבת טפלון (לשמן מעט רק בפעם הראשונה).
  • 3 לטגן את הבלינצ`ס משני הצדדים (להיעזר במצקת קטנה בהתאם לקוטר המחבת), למלא את הבלינצ`ס בתערובת המילוי, לגלגל ולטגן שוב עד להזהבה קלה (ניתן לשמן במעט חמאה או שמן). לפדר באבקת סוכר מעל לפי הטעם - מתקבל בלינצ`ס גבינה מושלם לראש השנה!
  • 4 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
אפשר גם לשמור מעט מהתפוחים המקורמלים ולפזר מעל אבקת הסוכר.

ציוד נדרש: מחבת טפלון.

שיטת ההכנה כוללת גם קירמול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 14.3% 15.1% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב