דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקרואסונים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרואסון פסטו
ניתן גם להקפיא ולחמם מתי שמתחשק
  • 1 בקערה להניח את כל מצרכי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ועדין (להיעזר עם ידיים משומנות, ניתן ללוש גם במיקסר). לכסות את הקערה ולהתפיח כשעה.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 8 כדורים ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות.
  • 3 לרדד כל כדור לעלה, למרוח על כל עלה כפית של שמן זית, שום כתוש ופסטו, לחתוך למשולשים בגודל הרצוי ולגלגל לצורת קרואסון.
  • 4 למרוח ביצה טרופה, לסדר על נייר אפייה בתוך תבנית, להתפיח שוב כחצי שעה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד להשחמה. מתקבל קרואסון פסטו פשוט טעים!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 25% 11.6% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב