דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 386 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חצילים ותפוחי אדמה ברוטב חמוץ מתוק
אין על רוטב חמוץ מתוק
  • 1 לשים בסיר 2 כוסות מים רותחים.
  • 2 לערבב בקערה נפרדת את רסק העגבניות, מיץ הלימון, הסוכר, השום, המלח, הפפריקה האדומה והכמון.
  • 3 להוסיף אל המים הרותחים ולבשל כעשר דקות למיזוג הטעמים.
  • 4 לפרוס את החציל לעיגולים, להמליח, להשאיר למספר דקות ליציאת הנוזלים ולייבש.
  • 5 להכניס את החצילים לתנור או למיקרו למספר דקות לחצי בישול.
  • 6 לסדר בסיר רחב עיגולי בצל, תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים, עגבניות פרוסות וחצילים בשכבות.
  • 7 ליצוק מעל שכבות הירקות את הרוטב חמוץ מתוק.
  • 8 לבשל כעשרים דקות, לבדוק את רכות תפוחי האדמה ולבשל עוד מספר דקות לפי הצורך.
  • 9 להעביר לצלחת הגשה נאה.
  • 10 לפזר את האורגנו מעל.
  • 11 לקשט בעלי פטרוזיליה שטופים.
  • 12 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 1.2% 8% 80.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב