דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טורט שוקולד וקצפת
  • 1 מקציפים במערבל את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגתיות עד לקבלת קצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, השמן, מיץ התפוזים ותמצית הוניל, ומוסיפים לחלבונים המוקצפים תוך כדי הקצפה במהירות איטית.
  • 3 מוסיפים לתערובת את הקמח תוך כדי הקצפה במהירות איטית.
  • 4 לשמן תבנית, שופכים לתוכה 2/3 מהבלילה, ל- 1/3 הנותר מוסיפים את אבקת הקקאו.
  • 5 שופכים את הבלילה עם אבקת הקקאו על הבלילה הלבנה ומערבבים קלות עם מזלג.
  • 6 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות ולאפות 45-50 דקות.
  • 7 לקרר.
  • 8 לחצות את העוגה לשניים, למרוח ריבת דובדבנים.
  • 9 להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל ו- 3/4 כוס חלב לקצף יציב. לבסוף להוסיף 3/4 כוס סוכר ולהמשיך להקציף עוד דקה.
  • 10 לצפות את כל העוגה בממרח שוקולד ולקשט בפרחי קצפת מעל (בעזרת שקית זילוף).
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 21.8% 6.9% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב