מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 580 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 שוטפים היטב את הקישואים.
- 2 מקלפים אותם וחותכים לריבועים קטנים (משתמשים רק בקליפות הקישואים).
- 3 מכינים רוטב משמן הקנולה, הפפריקה המתוקה, הפלפל השחור, המלח, השום הפרוס (כ- 2 כפות) והמים.
- 4 יוצקים את הקישואים עם הרוטב לסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים שעה.
- 5 מגישים חם או קר.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מאכל זה יכול לשמש גם כתוספת וגם כסלט קר.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להוריד כף שמן וכך לחסוך עוד קלוריות ולהיות יותר דיאטטי.
במתכון משתמשים רק בקליפות הקישואים. הערכים התזונתיים כוללים קישואים שלמים. עם הקישואים עצמם ניתן להכין מתכונים נוספים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.5% |
19.9% |
11.1% |
55.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב