דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 421 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קדירת בשר צוואר וגריסי פנינה
קדירה מושלמת בימי החורף הקרים
  • 1 בסיר שמתאים גם לכיריים וגם לתנור יש לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה.
  • 2 להוסיף את קוביות הבשר (עם העצם) ולצרוב מכל הצדדים.
  • 3 להוסיף את גריסי הפנינה ואת תפוחי האדמה, לפזר את שיני השום או להניח ראש שום שלם בסיר, להוסיף את התיבול ולערבב היטב. לתקן טעמים לפי הטעם.
  • 4 להוסיף מים רותחים עד לגובה של כל המצרכים ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעתיים. לבדוק אם חסר נוזלים - במידה וכן אז להוסיף עוד 2 כוסות מים ולהמשיך לאפות כשעה נוספת.
  • 5 בתיאבון חיוך

במצרכים כתוב "צלעות בקר" לשם הערך התזונתי בלבד - יש להשתמש בבשר צוואר עם העצם וחתוך לקוביות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/בישול. ניתן לוותר על אבקת המרק ולהוסיף יותר מלח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 32.8% 28.6% 33.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב