מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 680 גרם למנה\יחידה
- מים - 4 כוסות גדולות - סה"כ (2 ליטר)
- חומץ 5% - 3/4 כוס קטנה - סה"כ (150 מ"ל)
- שמיר - צרור (80 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- כרובית - יחידה בינונית (1122 גרם)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר של טעמים למנה ראשונה מושלמת
- 1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים הכי קטנים - להניח בתוך קערה, למלא במים ולהוסיף למים חצי כוס חומץ.
- 2 להשרות בערך חצי שעה.
- 3 לסנן את הכרובית מהמים, להכניס לקערה מתאימה.
- 4 לקצוץ את השמיר ולהוסיף.
- 5 לפזר מעל את המלח.
- 6 לשפוך את החומץ הנותר והשמן ולערבב.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להחליף את השמן במיונז למי שאוהב.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
לקבלת סלט יותר דיאטטי ניתן להוסיף 2 כפות שמן במקום 4 כפות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
18.2% |
23.8% |
15.3% |
42.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב