דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצה ללא התפחה - מתכון שכדאי לאמץ

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (8 משולשים לכל מגש (סה"כ 2 מגשי פיצה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 אל מיקסר עם וו לישה מוסיפים את כל המצרכים.
  • 2 מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית למשך כ- 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ויפה.
  • 3 מחלקים את הבצק לשתי יחידות פיצה.
  • 4 מרדדים כל חלק בעזרת מערוך, מעבירים לנייר אפייה ולתבנית הרצויה, מוסיפים את רוטב פיצה, הגבינה המגורדת והתוספות לפי הטעם.
  • 5 המלצה חמה חמה: תשאירו את השוליים ללא רוטב וגבינה, תברישו בביצה ותפזרו שומשום (אני משתמש בשומשום מלא - ניתן להשיג בחנויות פיצוחים וכדומה).
  • 6 אופים בחום של 190-200 מעלות טורבו למשך כ- 15 דקות. מתקבלת פיצה ללא התפחה פשוט קלה להכנה וגם טעימה מאוד!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

הערך התזונתי לא כולל את רוטב העגבניות, הגבינה והתוספות, אלא את הבצק בלבד.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים להצטרף: עמוד האינסטגרם של חן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)129221
חלבונים (גרם)3.44 5.88
פחמימות (גרם)2339
מתוכן סוכרים (גרם)0.62 1.07
שומנים (גרם)2.9 4.96
מתוכם שומן רווי (גרם)0.39 0.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.02
נתרן (מ"ג)333.01569.85
מים (גרם)22.4838.47
ויטמין B (מק"ג)0.120.2
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)0.831.42
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.230.4
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.060.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 10% 11.9% 78.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.