דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סשימי סלמון עם תותים, פלפל חריף ולימון כבוש
סשימי סלמון טעים, קל ומהיר, צילום: שרון אונגר
  • 1 חותכים את החסה דק דק ומניחים בתחתית צלחת ההגשה.
  • 2 פורסים את הסלמון הטרי ומסדרים אחד על השני (כל אחד על חציו של השני).
  • 3 פורסים את תותי השדה ופלפל הצ`ילי החריף דק דק לטבעות, ומסדרים אותם מעל הסלמון בצלחת ביחד עם הלימון הכבוש.
  • 4 סוחטים את הלימון מעל הדג, מזלפים שמן זית ומפזרים את המלח והפלפל. מתקבל סשימי סלמון טעים וקל להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 38.7% 48% 10.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב