דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 480 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קיפודי אורז ובשר
קציצות אורז ובשר שכולם אוהבים
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הקציצות ולהכין קציצות בינוניות-גדולות.
  • 2 לטגן בסיר סוטאז` רחב (שטוח ולא עמוק) את הבצל עד להזהבה, להוסיף את העגבניות, התבלינים ורסק העגבניות, לערבב היטב ולמלא חצי מהסיר במים. להביא לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן להניח את הקציצות ברוטב בזהירות עם רווחים אחת מהשנייה (הן "מתנפחות" בבישול).
  • 3 מנמיכים לאש בינונית מבשלים כ- 40 דקות ויש לכם את כל היופי הטעים הזה!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב ולא עמוק.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 13.8% 19.1% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב