דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי
בשר אסאדו רך בטעם מושלם
  • 1 מטגנים את רצועות הבצל בשמן בסיר שטוח עד להזהבה קלה.
  • 2 מוסיפים את קוביות האסאדו וממשיכים לטגן עד להשחמה יפה.
  • 3 מוסיפים את רסק העגבניות וכל התבלינים, ומערבבים היטב.
  • 4 מוסיפים את היין האדום וגרגירי החומוס (אפשר משימורים ואפשר גם להרתיח גרגירי חומוס מושרים), ממלאים מים עד ל- 3/4 מגובה הסיר ומבשלים במשך כשעתיים עד שהכל מצטמצם.
  • 5 לאחר שעתיים של בישול מוציאים את הבשר, פורסים ומחזירים לסיר לבישול של כחצי שעה נוספת. זהו - התבשיל מוכן. מתקבל תבשיל רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי מושלם שכיף לאכול עם פיתה ביחד עם הרוטב - פשוט ביס מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם קצת פטרוזיליה או כוסברה מעל.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 36.2% 30.1% 28.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב