דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 376 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אושפלו חגיגי במיוחד
  • 1 על תחתית תבנית קשיחה להניח דלעת (דלעת צרפתית חתוכה לפרוסות דקות על קליפתה) וגזרים (חתוכים לאורך לרבעים), מעליהם אורז (אורז בסמטי מלא שטוף), מעליו הבצלים (בצלים אדומים פרוסים לפרוסות לרוחבם) ומעל הכול את העוף (16 יחידות ללא עור ועצמות).
  • 2 למלא 7.5 כוסות מים רותחים, לערבב לתוכם שמן ותבלינים.
  • 3 לשפוך מעל השכבות בזהירות לא לפרק.
  • 4 לכסות ולהכניס לאפיה של 100 מעלות לפחות 8 שעות.
  • 5 להסיר מכסה, לבדוק נוזלים, אם חסרים להרתיח מים ולצקת מעל בכמות מדודה.
  • 6 לאפות עוד 20 דקות להשחמת הבצל והעוף ולאידוי המים.
  • 7 לבזוק טיפונת גרידת תפוז.
  • 8 להתענג.

ציוד נדרש: תבנית אפיה 25/35.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 18.4% 40.3% 38%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב