דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (4-6 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל טבעוני קריספי מושלם
שניצל טופו טבעוני שחובה לאמץ
  • 1 להכניס את כל מרכיבי השניצל אל מעבד המזון ולעבד עד שמתקבלת משחה חלקה ומעט פירורית.
  • 2 לערבב את הקורנפלור עם המים עד לקבלת מעין משחה (מרקם המזכיר טחינה, אך מעט דליל יותר). ניתן להוסיף מעט מלח.
  • 3 ליצור מהתערובת הטחונה צורות של שניצלים שאוהבים, לטבול בתערובת הקורנפלור (ניתן להיעזר במזלג כדי שלא יידבק לידיים), לצפות בפירורי הלחם המוזהבים ולטגן בשמן החם משני הצדדים עד לקבלת צבע יפה ומרקם קריספי. מתקבל שניצל טבעוני וקריספי ביותר!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם אין סירופ מייפל טבעי אז אפשר להחליף בסוכר חום מומס במעט מים רותחים. מומלץ להגיש עם טחינה!

ציוד נדרש: מעבד מזון איכותי.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת שנספגת בשניצלים הטבעוניים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן חצי עמוק לפי הצורך כמו טיגון רגיל של "קציצות". התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 24.7% 17.2% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב