דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל טבעוני קריספי מושלם
שניצל טבעוני קריספי מושלם
שניצל טופו טבעוני שחובה לאמץ

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (4-6 יחידות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכניס את כל מרכיבי השניצל אל מעבד המזון ולעבד עד שמתקבלת משחה חלקה ומעט פירורית.
  • 2 לערבב את הקורנפלור עם המים עד לקבלת מעין משחה (מרקם המזכיר טחינה, אך מעט דליל יותר). ניתן להוסיף מעט מלח.
  • 3 ליצור מהתערובת הטחונה צורות של שניצלים שאוהבים, לטבול בתערובת הקורנפלור (ניתן להיעזר במזלג כדי שלא יידבק לידיים), לצפות בפירורי הלחם המוזהבים ולטגן בשמן החם משני הצדדים עד לקבלת צבע יפה ומרקם קריספי. מתקבל שניצל טבעוני וקריספי ביותר!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם אין סירופ מייפל טבעי אז אפשר להחליף בסוכר חום מומס במעט מים רותחים. מומלץ להגיש עם טחינה!

ציוד נדרש: מעבד מזון איכותי.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת שנספגת בשניצלים הטבעוניים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן חצי עמוק לפי הצורך כמו טיגון רגיל של "קציצות". התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של יסמין!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)382219
חלבונים (גרם)12.84 7.34
פחמימות (גרם)4023
מתוכן סוכרים (גרם)1.31 0.75
שומנים (גרם)18.43 10.53
מתוכם שומן רווי (גרם)1.74 1
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.30.17
נתרן (מ"ג)2,7711,584
סיבים תזונתיים (גרם)3.05 1.74
מים (גרם)41.1323.5
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)130.5974.62
ויטמין B (מ"ג)0.60.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.310.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.21.83
ויטמין C (מ"ג)3.121.78
ויטמין E (מ"ג)0.490.28
ויטמין K (מק"ג)3.331.9
סידן (מ"ג)171.8798.21
ברזל (מ"ג)0.680.39
מגנזיום (מ"ג)7.334.19
זרחן (מ"ג)21.0512.03
אבץ (מ"ג)0.220.13
אשלגן (מ"ג)88.4250.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 24.7% 17.2% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.