דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב טורטייה
טורטיית קבב קלה וטעימה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב היטב את הבשר הטחון יחד עם הבצל ושאר מצרכי הקבב.
  • 3 למלא כל טורטייה בקבב, לגלגל אותה ולהניח על נייר אפייה בתבנית.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 15-20 דקות או עד שמוכן (תלוי בתנור, זהירות לא לייבש). מתקבל קבב טורטייה קל וטעים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם פטרוזיליה קצוצה ואפילו לשלב אותה בקבבים עצמם. מומלץ להגיש עם רטבים או ממרחים לבחירתכם.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 21.2% 38.5% 36.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב