דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה תפו"א, בצל ופטריות
מנה טעימה וצמחונית
  • 1 לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן עד להשחמה. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד 5 דקות.
  • 2 בקערה לערבב את אבקת מרק הפטריות, המלח, הפלפל השחור, הכורכום והמים.
  • 3 לחתוך את התפו"א לקוביות ולהניח בתבנית מרובעת. מעל לשים את תערובת הבצל והפטריות.
  • 4 למזוג מעל הירקות את תערובת התבלינים, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה-שעה וחצי עד שהתפו"א מבושלים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להסיר את נייר הכסף ב- 10 הדקות האחרונות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 9.8% 9.5% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב