מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה
- כרוב אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (810 גרם)
- חרדל - 1/2 כף - סה"כ (8 גרם)
- מיונז - 3 כפות - סה"כ (45 גרם)
- מלח - קורט
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לחתוך את הכרוב לרצועות ולהניח בקערה.
- 2 לתבל במלח. להוסיף את החרדל והמיונז ולערבב.
- 3 לטעום ולתקן תיבול.
- 4 להגיש.
- 5 בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להחליף את המיונז לכמויונז ולחסוך קלוריות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.9% |
25.3% |
10.1% |
50.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב