דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שיש תפוזים
עוגת שיש רכה ומפנקת
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר. כשהקצף יציב להנמיך את מהירות המיקסר, להוסיף את החלמונים, סוכר הוניל, השמן, מיץ התפוזים, גרידת הלימון וגרידת התפוז. להנמיך למהירות הכי נמוכה ולהוסיף את הקמח ואבקת האפייה בהדרגה.
  • 3 אל תבנית משומנת למזוג 2/3 מהתערובת. ב- 1/3 הנותר להוסיף את אבקת הקקאו, לערבב עד לאיחוד ולמזוג מעל התערובת הבהירה.
  • 4 בעזרת שיפוד עץ לעשות עיגולים כדי להטמיע את התערובת הכהה בבהירה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 45 דקות (אני אפיתי בטורבו, תלוי בסוג התנור). מתקבלת עוגת שיש תפוזים קלה וטעימה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ עם חור (תבנית קוגלהוף).

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר על העוגה. לשמור את העוגה בכלי אטום או עטופה בשקית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 28.1% 10.2% 60.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב