דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת סניקרס
רולדה מפנקת במיוחד של שוקולד ובוטנים
  • הכנת הרולדה:
  • 1 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה מאוד.
  • 2 מנפים פנימה את המצרכים היבשים ומקפלים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה על מנת לא להפיל את המסה.
  • 3 מעבירים לתבנית תנור (רגילה עם שוליים) עם נייר אפייה משומן.
  • 4 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 10-12 דקות, הרולדה צריכה להיות תפוחה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומקררים היטב.
  • הכנת המילוי והרכבה:
  • 1 לאחר קירור מלא של הרולדה מקציפים במיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה עם החלב והסוכר. כאשר הקרם מתייצב מעט מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 מורחים את הקרם על הרולדה בצורה ישרה ושווה.
  • 3 התוספות: מפזרים חטיף שוקולד סניקרס חתוך, בוטנים מטוגנים וחמאת בוטנים (אני לקחתי עם כפית ועשיתי נקודות. ניתן לשחק עם זה איך שרוצים).
  • 4 מגלגלים לרולדה הדוקה ומעבירים למקפיא לחצי שעה או לכמה שעות במקרר.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 ממיסים היטב את השוקולד המריר והשמנת המתוקה במיקרוגל.
  • 2 מוסיפים את הבוטנים המטוגנים הגרוסים.
  • 3 מניחים את הרולדה מעל רשת ומוזגים בזהירות את הציפוי בצורה שתכסה אותה היטב. מעבירים למקרר להתייצבות וקירור מלא. מתקבלת רולדת סניקרס מושלמת!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם התוספות לפי מה שאוהבים. הרולדה במיטבה ביומיים הראשונים. את השוקולד שנשאר לאחר הציפוי כמובן ניתן לשמור לשימוש חוזר או למרוח על נייר אפייה, לקרר ולקבל טבלת שוקולד בוטנים (:

שיטת ההכנה כוללת גם קירור, הקפאה והמסה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 34.7% 10.5% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב