דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 302 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פטריות פורטובלו מוקפצות על מחבת פסים
פורטובלו עסיסיות ובשרניות במשרה מושלם
  • 1 לנקות מעט את פטריות הפורטובלו (או "פטריות פורטבלה") עם מגבת נייר לחה או ממש מעט תחת מים זורמים ולייבש עם מגבת או נייר סופג (עדיף שהפטריות לא תספוגנה הרבה מים).
  • 2 לערבב היטב בצלוחית את כל שאר המרכיבים ולהשרות את פטריות הפורטובלו בתערובת המשרה למשך כחצי שעה (תוך כדי "להשקות" את הפטריות ברוטב משני הצדדים).
  • 3 להלהיט מחבת פסים ולהניח את פטריות הפורטובלו לצלייה משני הכיוונים עד שהן מקבלות את חריכת הפסים שכל כך מעוררת את התיאבון. מתקבלת מנת פטריות פורטובלו מוקפצות במשרה אסיאתי טעים וממכר שכיף להגיש לצד נודלס!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן (ואף מומלץ) גם לצלות על המנגל כמובן. ניתן לקשט עם עירית קצוצה או שומשום. ניתן לשלב גם מעט סילאן במקום סירופ המייפל ו"לשחק" עם המרכיבים של המשרה.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

הערך התזונתי לא כולל את מנת הנודלס. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.1% 20% 21.4% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב