דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק חרירה הכי טעים שיש
מרק חרירה קל להכנה וטעים להפליא
  • 1 להשרות את העדשים הירוקות במים חמים למשך כ- 10 דקות.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן ביחד עם הפפריקה והכורכום. להוסיף את הסלרי והגזר, ולהמשיך לטגן מעט.
  • 3 להוסיף את העדשים הירוקות, גרגירי החומוס המבושלים, העגבניה והמים (לפי הצורך, שיכסה את כל המצרכים + עוד קצת), ולהביא לרתיחה.
  • 4 להוסיף את המלח, אבקת המרק (לא חובה כאמור), הפלפל השחור, הפטרוזיליה והכוסברה. לאחר כחצי שעה להוסיף את האטריות ולאחר כ- 10 דקות נוספות להוסיף את מיץ הלימון. זהו - להגיש חם מרק חרירה הכי טעים שיש!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחר הוספת האטריות ניתן להוסיף 2 כפות קמח עם מעט מים כדי להסמיך את המרק (לא חובה).

ציוד נדרש: סיר בישול למרק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.2% 6.4% 17.8% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב