דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 489 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פאד תאי ביתי מושלם
בואו ללמוד איך להכין פאד תאי כמו במסעדות
  • 1 להשרות את אטריות האורז במים למשך כשעה ולסנן.
  • 2 לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב.
  • 3 להקפיץ את חזה העוף בווק בשמן לסגירה (החיתוך לפרוסות נגד הסיבים), מסיטים הצידה ומקשקשים את הביצים בעזרת מקלות האכילה.
  • 4 מוסיפים את השום, הג`ינג`ר ולאחר מכן מיד את הגזר, הבצל הירוק ואטריות האורז המסוננות.
  • 5 מוודאים שוב שהווק התחמם כמו שצריך (אש גבוהה) ומוסיפים לווק את הרוטב.
  • 6 מקפיצים את כל המצרכים יחד כדי לאחד את המנה ולרכך את אטריות האורז. חשוב לערבב היטב ותוך כדי להוסיף את 1/4 כוס המים כדי שהפאד תאי לא יתייבש.
  • 7 כשאטריות האורז רכות לגמרי להגיש פאד תאי ביתי מפנק עם נבטים, כוסברה רעננה וטרייה, בוטנים מטוגנים, צ`ילי חריף וליים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לגרסת פאד תאי טבעוני ניתן לוותר על רוטב הדגים ולהחליף את העוף בקוביות טופו.

ציוד נדרש: ווק.

זמן ההכנה אינו כולל את זמן השרית אטריות האורז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 14.8% 33.3% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב