דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ניוקי ללא גלוטן ברוטב רוזה עם פטריות וערמונים
ארוחת ערב מושלמת לצליאקים
  • 1 להכין את הניוקי על פי הוראות היצרן שעל האריזה.
  • 2 לטגן את הבצל, הפטריות והערמונים הקצוצים בשמן עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את רוטב השמנת, להנמיך מעט את האש, לערבב ולתבל.
  • 4 להוסיף קצת מהמים של הניוקי (או מים רותחים) לרוטב כשמתחיל להסמיך.
  • 5 לסנן את הניוקי, להוסיף לרוטב, לערבב לעוד כמה דקות, להסיר מהאש ולהגיש ניוקי ללא גלוטן ברוטב שמנת ועגבניות מושלם עם פטריות וערמונים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ממליצה להגיש גם עם גבינה בולגרית 5%, חמד 5%, גבינה צהובה 9% או כל גבינה אחרת שאוהבים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 14.9% 15% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב