מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון עם הרבה לימון זה מושלם
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 סופגים מעט את הנוזלים מהדגים בעזרת נייר סופג בטפיחות קלות. מניחים כל פילה דג במרכז של נייר אפייה (אני השתמשתי בשניים כל פעם מחשש שהוא ייקרע, לא היה באמת צורך בדיעבד), ומתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום.
- 3 מסדרים מעל רבע מכמות העגבניות, השום, השומר והכוסברה, ומזלפים מעל שמן זית בנדיבות. מקפלים למעטפה וסוגרים היטב בגלגול את הצדדים (צריכה להיווצר לכם מעין סוכריה).
- 4 מניחים בתבנית ואופים בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות. מוציאים ופותחים בזהירות כדי שלא תקבלו כוויה מהאדים. סוחטים מעל מלא לימון וזוללים!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להחליף את דג האמנון בדג לברק, דג דניס, דג ברמונדי ועוד.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
29.6% |
51.1% |
15.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב