דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (כ- 2 פטריות ממולאות למנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פטריות ממולאות בירקות
מנת פטריות ממולאות שכולם יאהבו
  • 1 מאדים את הבצל הקצוץ במחבת עם שמן הזית.
  • 2 קוצצים את כל שאר הירקות במעבד מזון בפולסים (עד למצב שהירקות חתוכים דק אך לא מעוכים).
  • 3 לאחר שהבצל שקוף מוסיפים אליו את הירקות הקצוצים, המלח והפלפל השחור.
  • 4 מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מלח על התבנית. מסדרים את הפטריות מעל, ממלאים את הפטריות בכמות יפה מהמלית, מקשטים בעלי שומר ומכסים את התבנית.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות. מסירים את הכיסוי ומשאירים בתנור החם לכ- 5 דקות נוספות או עד שהפטריות משחימות ומבושלות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

הערך התזונתי לא כולל את עלי השומר לקישוט. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.4% 20.6% 14.1% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב