דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 325 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • כרוב לבן - יחידה בינונית (1539 גרם)
    חתוך דק
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    מגורדים
  • מיונז - 4.5 כפות - סה"כ (68 גרם)
    4-5 כפות (לפי גודל הכרוב)
  • סוכר - 5 כפות שטוחות - סה"כ (75 גרם)
  • חומץ 5% - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • מיץ ליים - כפית (5 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קולסלאו מושלם
סלט כרוב וגזר קל להכנה, מהיר וטעים
  • 1 לחתוך את הכרוב לחצי וכל חצי לרצועות דקות. לשטוף במים קרים ולסחוט היטב מהמים.
  • 2 לקלף ולגרד את הגזרים בחלק הגס של הפומפייה.
  • 3 לערבב היטב את הכרוב והגזרים ביחד עם כל שאר המרכיבים ולהגיש סלט קולסלאו קל וטעים!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.9% 15.2% 7.4% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב