דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פתיתים משגע
סלט פתיתים וירקות טעים
  • 1 לטגן את הבצל והפתיתים בשמן עד להזהבה.
  • 2 לתבל בתבלינים, לערבב היטב, להוסיף את המים הרותחים, לערבב ולכסות.
  • 3 לבשל על אש קטנה למשך כ- 20 דקות וכל 5 דקות לערבב את הפתיתים.
  • 4 להוסיף את הירקות החתוכים לפתיתים, להוסיף את התיבול ולערבב היטב (אגב, לא חובה לקלף את המלפפון הירוק). ניתן להרכיב את הסלט כאשר הפתיתים חמים או קרים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 15.1% 10.3% 68.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב