דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 865 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק מינסטרונה כפרי
מרק בדיוק כמו שמגישים באיטליה
  • 1 בסיר למרק מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הגזר והסלרי, מערבבים ומבשלים למשך כ- 2-3 דקות. מוסיפים את האורגנו, הצ`ילי, השום, המרווה הקצוצה ושאר הירקות (פרט לשעועית ותרד, הזוקיני עם הקליפה).
  • 2 מערבבים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות והמים, מוסיפים את את המלח, הפלפל השחור והדבש, מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ- 30-40 דקות.
  • 3 מסננים את השעועית, שוטפים ומוסיפים למרק. ממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות (מכוסה). מוסיפים את הפסטה (אם אתם לא אוכלים את כל המרק באותו היום, בשלו את הפסטה בנפרד. המרק ימשיך לבשל אותה גם אחר כך והיא תהיה סמרטוטית) והתרד, מערבבים ומבשלים עוד כ- 8-10 דקות (מכוסה).
  • 4 הכנת הקרוטונים: מערבבים את שמן הזית עם התבלינים, מוזגים מעל ומורחים על פרוסות הג`באטה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות או לטאבון על 250 מעלות ואופים עד להזהבה.
  • 5 מגישים מרק מינסטרונה מושלם עם גבינת מוצרלה מגורדת בתוך המרק והמון גבינת פרמזן מעל. מרק מדהים, לא רק כשקר בחוץ, בעיקר כשבא להתפנק!
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה והתוספות למרק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 16.6% 16.7% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב