דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 379 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, לא כשרכשרות
פאד סי יו מהחלומות
מוקפץ תאילנדי שווה במיוחד
  • 1 הכנה מוקדמת: לחלוט את פרחי הברוקולי כ- 3 דקות במים רותחים, ולהשרות את שבבי האורז במים חמים למשך כ- 40 דקות (לערבב מדי פעם למניעת הידבקות).
  • 2 לספוג היטב את הטופו מנוזלים (למען ספיגת טעמים טובה יותר), לפרוס לרצועות, להשרות בסויה, להקפיץ בווק לוהט עם השמן עד להזהבה ולהניח בצד.
  • 3 להוסיף לווק את השום, לטגן כמה שניות ואז להוסיף את הבאק צ`וי החתוך. להסיט אותו לצד המחבת ולצרף גם את הביצים. לקשקש אותן מעט ואז להוסיף פנימה גם את שבבי האורז.
  • 4 לערבב, להוסיף את הרוטב והסוכר, ולהקפיץ כדקה. ניתן לאטריות להישרף מתחתית הווק - זה חלק מהקסם של המנה!
  • 5 להוסיף את הברוקולי והסויה הכהה, להקפיץ כדקה נוספת, להחזיר פנימה את הטופו, לערבב ערבוב סופי ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי של כולל את ההכנה המוקדמת של שבבי האורז. כדי לטבען את המנה ו/או לטובת שומרי הכשרות: אפשר להחליף את רוטב הצדפות ברוטב שנקרא "הוי סטיר" או "רוטב פטריות". כמובן שהטעם לא זהה אבל זה התחליף המקובל... ואפשר לוותר על הביצה. כדי להכין עם בשר (ממליצה על סינטה או פילה בקר): לפרוס לפרוסות דקיקות כנגד הסיבים, להשרות בסויה ולצרוב טיפונת לפני ההקפצה. להוסיף סופית לקראת סוף ההקפצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 9.7% 19.4% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב