דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת סולת
  • 1 לערבב ביחד את הקמח, הסולת, הקוקוס, אבקת האפייה ושקית סוכר הוניל.
  • 2 לטרוף את 4 החלמונים עם חצי כוס השמן ו- 3/4 כוס החלב.
  • 3 להוסיף את החומרים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 להקציף את 4 החלבונים תוך כדי הוספת 1/2 כוס סוכר בהדרגה לקצף יציב אך לא נוקשה מדי.
  • 5 לוקחים 1/3 מכמות הקצף, מוסיפים לתערובת וטורפים יחד.
  • 6 לוקחים עוד 1/3 מהקצף, מוסיפים לתערובת ומקפלים. כך גם עם השליש האחרון.
  • 7 להכנת הסירופ - לבשל בסיר כוס מים, כוס סוכר, 1/4 לימון ומקל קינמון עד שהסוכר נמס.
  • 8 לחמם תנור ל- 170 מעלות ולאפות שעה.
  • 9 להוציא את העוגה מהתנור. את השקדים הפרוסים והחלוטים יש לפזר מעל העוגה איך שהיא יוצאת מהתנור ומעליהם להרטיב את העוגה בסירופ באופן שווה.
  • 10 בתיאבון..!

ציוד נדרש: סיר פלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 24.5% 10.1% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב