דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה דקים בתנור
תפוחי אדמה דקים וקריספיים בתנור
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות טורבו.
  • 2 לפרוס דק את תפוחי האדמה במנדולינה.
  • 3 לערבב את שמן הזית עם המלח הגס והפלפל השחור, ולמרוח על פרוסות תפוחי האדמה בתבנית.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 5 לערבב היטב את כל מרכיבי התיבול לאחר האפייה ולהבריש על תפוחי האדמה האפויים בתבנית.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 31.9% 6.8% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב