דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפוחי אדמה דקים וקריספיים בתנור

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות טורבו.
  • 2 לפרוס דק את תפוחי האדמה במנדולינה.
  • 3 לערבב את שמן הזית עם המלח הגס והפלפל השחור, ולמרוח על פרוסות תפוחי האדמה בתבנית.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 5 לערבב היטב את כל מרכיבי התיבול לאחר האפייה ולהבריש על תפוחי האדמה האפויים בתבנית.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מירי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)185175
חלבונים (גרם)2.37 2.26
פחמימות (גרם)1918
מתוכן סוכרים (גרם)1.07 1.01
שומנים (גרם)11.19 10.63
מתוכם שומן רווי (גרם)1.72 1.63
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.06
נתרן (מ"ג)692.63658.39
סיבים תזונתיים (גרם)2.14 2.04
מים (גרם)68.2564.87
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.697.31
ויטמין B (מ"ג)2.051.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.271.21
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.8324.56
ויטמין C (מ"ג)9.489.01
ויטמין E (מ"ג)0.090.09
ויטמין K (מק"ג)8.798.36
סידן (מ"ג)19.1818.24
ברזל (מ"ג)1.151.09
מגנזיום (מ"ג)26.3425.04
זרחן (מ"ג)65.2261.99
אבץ (מ"ג)0.350.33
אשלגן (מ"ג)490.45466.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 31.9% 6.8% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.