דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שיש תפוזים לפסח
גם בפסח תוכלו להינות מעוגת שיש מפנקת
  • 1 להקציף את הביצים השלמות למשך כ- 3 דקות, להוסיף את הסוכר וסוכר הוניל, להקציף לפחות למשך עוד כ- 5 דקות על מהירות גבוהה עד שמתקבל קצף יציב.
  • 2 להנמיך את מהירות ההקצפה, להוסיף את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, תמצית הוניל והשמן לעוד כדקה של עירבול במהירות הכי נמוכה.
  • 3 להוסיף את הקמח ואבקת האפיה לעירבול של כחצי דקה, ואז עם כף/לקקן בתנועות עדינות לוודא שכל הקמח התערבב.
  • 4 לערבב את כל מרכיבי התערובת ליצירת טעם השוקולד והשיש.
  • 5 לשמן היטב סיר פלא ולמזוג 3/4 מתערובת העוגה. ב- 1/4 הנותר להוסיף תערובת הקקאו ולערבב. למזוג לתבנית את התערובת הכהה, להכניס סכין ולסובב כדי שייווצר צורת השיש (לא יותר מדי... אני כל פעם מכניסה סכין ומסובבת כ- 3 פעמים).
  • 6 לאפות בתנור בחום של 160 מעלות למשך כשעה. להוציא את העוגה מהתנור, לקרר היטב, להעביר סכין בדפנות, לחלץ אותה מהתבנית ולהגיש עוגת שיש תפוזים כשרה לפסח מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר, סיר פלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 27.2% 7% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב