דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שיש נוטלה
עוגה מושלמת לצד נס קפה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 בקערת המיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח. להחליש את מהירות המיקסר ולהוסיף בזרם דק את השמן, מיץ התפוזים, מחית הוניל ולבסוף את הקמח התופח. להקציף עד להטמעה ולהמשיך בקיפול לתוך הבלילה.
  • 3 להפריש מעט מהבלילה לקערה בצד ואליה להוסיף את הנוטלה (כמובן שניתן להוסיף כל ממרח שוקולד אחר שתרצו, נתון לבחירתכם. שימו לב שהנוטלה נוטה לשקוע בעוגה אבל זה גם בסדר).
  • 4 את הבלילה למזוג לתוך תבנית משומנת (ראו ציוד נדרש) לגובה של קצת פחות מ- 3/4 התבנית. מעל להוסיף את בלילת הנוטלה ולשייש בעזרת סכין או שיפוד עץ.
  • 5 לאפות במשך כ- 35-40 דקות בתנור החם עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (תלוי בסוג התנור). מתקבלת עוגת שיש נוטלה מושלמת לסופ"ש מפנק!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר מעל באבקת סוכר (לא חובה).

ציוד נדרש: מיקסר, תבנית אחת גדולה (20x30) או 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.

הערך התזונתי לא כולל את מחית הוניל ואת אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 33.4% 8.3% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב