מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (2 מנות גדולות או 3 בינוניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מלבי מושלם לקטוגניים
- 1 בקערה קטנה לערבב ביחד כ- 1/4 כוס מחלב שקדים עם הקסנטן גאם, עד לקבלת תערובת במרקם משחתי ומעט גושי.
- 2 במחבת בגודל בינוני ועל חום נמוך-בינוני, לחמם את הכמות הנותרת של חלב השקדים, ואחרי 2-3 דקות להוסיף את השמנת המתוקה/חלב הקוקוס, תוך כדי ערבוב תמידי עם מטרפה.
- 3 להוסיף לתערובת את תמצית מי הורדים ואת הממתיק, ולהמשיך לערבב עם מטרפה עד שהתערובת מקבלת סמיכות ונראה שהיא נפרדת מהמחבת בשוליים שלה. סה"כ שלב הערבוב עד להסמכה אמור לקחת לא יותר מ- 10-12 דקות.
- 4 להמתין 3-4 דקות לצינון קל של התערובת ולהעביר אותה אל כלי ההגשה (אפשר להגיש כקינוחים אישיים או בקערה כקינוח מרכזי).
- 5 להכניס את כלי ההגשה לקירור של שעתיים לפחות, עד להתמצקות מלאה של הפודינג.
- 6 לפני ההגשה לפזר מעל את הפיסטוקים, הקוקוס, הפטל ובעצם מה שאתם אוהבים!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול לפזר מעל גם בוטנים קצוצים.
זמן ההכנה כולל את זמן קירור המלבי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
46.8% |
6.3% |
39.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב