דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת וניל ודובדבני אמרנה
שילוב נפלא של דובדבני אמרנה מתוקים בעוגה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות, ומשמנים תבנית אפייה במעט חמאה רכה.
  • 2 במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים במהירות גבוהה את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים לאט תוך כדי פעולת המיקסר את השמן, לאחר מכן את הביצים וממשיכים להקציף עוד כדקה.
  • 3 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים תוך כדי פעולה את גרידת הלימון, השמנת החמוצה ומחית הוניל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, לבסוף מוסיפים את הקמח (שימו לב לא לערבל יותר מדי) ומסיימים בקיפול בעזרת מרית.
  • 4 בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור עם דובדבני האמרנה המסוננים. מוסיפים את הדובדבנים לתערובת העוגה ומקפלים ממש מעט. מעבירים את התערובת לתבנית העוגה ומיישרים (ראו ציוד נדרש).
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 45-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. אפשר לקשט מעל באבקת סוכר (אני ויתרתי). מתקבלת עוגת וניל ודובדבנים פשוט מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את דובדבני האמרנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 30.2% 8.1% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב