דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 304 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט טאטן
  • הוראות ועצות מקדימות:
  • 1 לשמן מעט תבנית בגודל 24.
  • 2 לחמם תנור ל- 190 מעלות צלזיוס.
  • 3 אפשר לאפות את הטארט במנות אישיות.
  • 4 אפשר להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה.
  • 5 אם המאפה לא יוצא מהתבנית, להכניס את התבנית לקערה גדולה עם מעט מים חמים.
  • אופן ההכנה:
  • 1 להמיס במחבת סוכר לקרמל, להוסיף חמאה רכה ולערבב.
  • 2 לשפוך לתבנית את הקרמל.
  • 3 לסדר מעל את התפוחים (5-6 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים) בצורה יפה.
  • 4 לתבל בוניל וקינמון.
  • 5 להניח על התפוחים עיגול של בצק (חבילת בצק עלים חתוך קצת יותר מגודל התבנית) ולחורר. הבצק צריך להיות גדול מעט מקוטר התבנית, להכניס אותו מהצדדים כלפי פנימה כך שיעטוף את המילוי מהצדדים.
  • 6 לאפות עד להזהבת הבצק.
  • 7 להמתין דקה ואז להפוך בצלחת הגשה.
  • 8 בתיאבון!

ציוד נדרש: תבנית בגודל 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 27.3% 5.7% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב