דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמבו קוקוס
אחת העוגות המפנקות לסופ"ש
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר במשך כ- 5 דקות עד שמתקבל קצף תפוח, להוסיף את אינסטנט השוקולד ולהקציף עוד מעט עד להטמעה.
  • 3 להעביר לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ ולאפות כ- 20-25 דקות, תלוי בסוג התנור. העוגה תופחת, אך צונחת כשיוצאת מהתנור וזה בסדר - לא לדאוג. לצנן ולהוסיף שקף לתבנית.
  • 4 לשטח מעל את שכבת הקוקוס שמכינים בזמן שהבסיס בתנור: בתוך קלחת להמיס את החלב והסוכר, כשהסוכר נמס לגמרי להוסיף את החמאה, להסיר מהאש, להוסיף את הקוקוס, לערבב עד לאיחוד ולצנן.
  • 5 להכניס למקפיא לייצוב למשך כ- 10 דקות ובינתיים להכין את שכבת הקצפת: להקציף את השמנת מתוקה יחד עם אבקת הסוכר, אינסטנט הפודינג והחלב עד לקבלת קצפת אחידה. לשטח אותה על שכבת הקוקוס ושוב להכניס להקפאה לייצוב של כ- 30-60 דקות לפחות.
  • 6 הכנת גנאש השוקולד: להביא לרתיחה את השמנת המתוקה בקלחת, להוסיף את השוקולדים ולערבב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק. ליצוק מעל העוגה ושוב להקפיא עד ייצוב או עד להגשה.
  • 7 ניתן לקשט את העוגה במעט קצפת שנשמור לנו בצד בשקית זילוף, בקוקוס לבן או בכל מה שתרצו. יש להוציא את העוגה מהמקפיא למקרר כשעה לפני ההגשה. מתקבלת עוגת קרמבו קוקוס מטורפת וטעימה ברמה מוגזמת!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה, הקצפה והרתחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 39.8% 7.7% 50.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב