דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 500 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה דג לבן בתנור עם ירקות
ארוחת דגים טעימה במיוחד
  • 1 על מגש רחב מניחים נייר אפייה ומפזרים את כל הירקות החתוכים לפי ההוראות (עלי המנגולד פרוסים דק עם הגבעולים, תפוחי האדמה מורתחים לפני במים עד לריכוך וחתוכים לקוביות גסות, והגמבה הירוקה פרוסה לרצועות (הטעם של הפלפל הירוק הבהיר עדין יותר)). מתבלים ומערבבים.
  • 2 מעל מניחים את הדגים, מפזרים עליהם את כל מרכיבי תיבול הדגים וסוגרים עם זילוף שמן הזית על כל חתיכת פילה.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 12-15 דקות (לפי מידת העשייה שאתם אוהבים). מנה מהממת לשישי ובכלל לכל ארוחה!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אני השתמשתי בבר ים במשקל 1.8 ק"ג (יצאו לי 8 פילטים יפים). תבחרו איזה דג לבן שאתם אוהבים, בקשו אותו ללא העור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 21.9% 42.6% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב