דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שיש מושלמת
העוגה הכי קלה וטעימה לסופ"ש ולאירוח
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 בקערת מיקסר עם בלון הקצפה להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
  • 3 להנמיך את מהירות המיקסר, להוסיף את השמן בזרם דק ומיד לאחריו את מיץ התפוזים ומחית הוניל. לערבל מעט עד להטמעתם, להוסיף את הקמח לבלילה ולערבל עד להטמעתו ( שימו לב לא לערבל יותר מדי כדי שהעוגה לא תצא דחוסה).
  • 4 לחלק את הבלילה לשניים ולחצי אחד להוסיף את אבקת הקקאו ולקפל. למזוג את הבלילות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת - בכל פעם למזוג מעט מכל בלילה ובסוף לשייש בעזרת קיסם.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 35-40 דקות (תלוי בסוג התנור), עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. להוציא מהתנור, לצנן, לפדר באבקת סוכר, לפרוס ולהתענג על עוגת שיש מושלמת שחובה לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, תבנית אפייה מתאימה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 21.7% 8.1% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב