דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (10 מנות מכל תבנית))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טורט עם חלב מרוכז
עוגה מפנקת וקלה להכנה
  • 1 להקציף את הביצים עד למרקם בהיר, להוסיף את החלב המרוכז בזרם דק ולערבב בעדינות.
  • 2 להוסיף את תמצית לימון והחמאה המומסת, להוסיף גם את הקמח ולערבב בתנועות עטיפה.
  • 3 לצקת ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות.
  • 4 לפזר את השקדים הפרוסים (מקומחים מעט שלא ישקעו) ולאפות בחום של 170 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד להשחמה יפה. מתקבלת עוגת חלב מרוכז טעימה במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 24% 16.2% 59.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב