דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (תלי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט עלי רוקט, מנגו וגבינות ברוטב חרדל ודבש
שילוב נפלא של טעמים בסלט אחד
  • 1 בקערה מניחים יחד את כל מרכיבי הסלט (אם יש זמן עד להגשה עדיף להשאיר את הגבינות לסוף ולהוסיף אותן מעל בהגשה. בנוסף, שומרים חופן קטן מהפיסטוקים לסיום).
  • 2 בצנצנת מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
  • 3 מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב.
  • 4 מוסיפים את הגבינות והפיסטוקים הנותרים ומגישים סלט מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 32.3% 17% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב