דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סטייק ברוקולי קראנצ`י בתנור
נשנושי ברוקולי טעימים בטירוף
  • 1 לחלוט את פרחי הברוקולי למשך כ- 10 דקות במים רותחים (רק להניח) ולסנן היטב (לוודא שאין נוזלים בברוקולי - ניתן לספוג את יתרת הנוזלים עם נייר סופג).
  • 2 להניח את פרחי הברוקולי על נייר אפייה, לזלף את שמן הזית ולתבל במלח, פלפל שחור וצ`ילי גרוס.
  • 3 למעוך את פרחי הברוקולי ליצירת שכבה דקה כמו סטייק (ממש דפדפון ברוקולי).
  • 4 לפזר בנדיבות את גבינת הפרמזן מעל, להוסיף את עלי התיבול ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20-25 דקות או עד שהברוקולי קראנצ`י וקריספי (לוודא שהברוקולי שחום וקראנצ`י בתחתית, לקראת הסוף אפשר להעלות ל- 200 מעלות).
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הזעתר והאורגנו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם חליטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 37% 20.5% 29.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (1.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב