דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

90 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרקר בריאות מתוק
קרקרים שתמיד כיף שיש בבית
  • 1 בקערה מערבבים את שיבולת השועל והקמח המים וממתינים כ- 10 דקות.
  • 2 מוסיפים את יתר המצרכים וטורפים היטב שהכל ייטמע.
  • 3 מעבירים את התערובת ל- 3 תבניות תנור המרופדות בנייר אפייה, ומשטחים לעובי דק מאוד. ניתן לקשט את העיסה המשוטחת בשקדים פרוסים או אגוזים גרוסים/שומשום/פרג מלמעלה.
  • 4 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות על מצב טורבו ואופים את הקרקרים כ- 10 דקות להתמצקות העיסה. מוציאים את התבניות ובעזרת גלגלת פיצה או סכין חותכים לריבועים/מלבנים/מעויינים/משולשים (איזו צורה שאוהבים).
  • 5 מנמיכים את חום התנור ל- 140 מעלות ואופים במשך כשעה או עד שהקרקרים מתייבשים לחלוטין (אם הם לא התייבשו אפשר להמשיך את האפייה עוד כ- 10 דקות). מתקבלים קרקרים בריאים ומתוקים שאתם חייבים לאמץ כי תמיד כיף שיש אותם בהישג יד בבית!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 26.3% 12.7% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב