דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לחם ממולא בבשר
  • 1 בקערה לערבב את הבשר הטחון, השום הכתוש, הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים, התבלינים והביצים, עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 2 במחבת לחמם מעט שמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד שמזהיב. להוסיף את תערובת הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 3 מהצד של החלה לפרוס פרוסה ולעשות חתך. להוציא את כל המילוי של החלה ולמלא בתערובת הבשר. בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 4 להניח את החלה הממולאת בתבנית עם נייר אפייה ולמזוג מעל את שמן הזית כך שיכסה את כל החלה. לאפות בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות עד שהחלה מזהיבה. להגיש חם!
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את החלה עצמה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 37.9% 49.3% 10.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב