דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת בלונדי שקדים
בואו להתפנק עם פרוסת עוגה מושלמת
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 להקציף את הביצים והסוכר בקערה עד לקבלת בלילה תפוחה. לאחר מכן, להוסיף את השמן בזרם דק ואז את השמנת המתוקה ותמצית הוניל עד לקבלת בלילה דלילה.
  • 3 במקביל לערבב בקערה נפרדת את הקמח התופח ביחד עם השקדים הטחונים ואינסטנט הפודינג, להעביר בהדרגה אל תוך הבלילה ולהקציף מעט רק עד לאיחוד.
  • 4 למזוג את הבלילה ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות או תבנית אחת גדולה, ולאפות את העוגה למשך כ- 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש (תלוי בסוג התנור).
  • 5 להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים את השוקולד עם השמן עד לקבלת מרקם חלק. להוסיף את השקדים הפרוסים, לערבב ולמזוג מעל העוגה ישר לאחר האפייה. מבטיחה לכם: עוגת בלונדי שקדים מושלמת כזאת הולכת להיות עוגה שתככב אצלכם בבית!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק משומנות או תבנית אחת גדולה.

תלוי בגודל המנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 35% 9% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב