דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד מושלגות מושלמות
עוגיות השוקולד הכי טעימות עם הקפה
  • 1 בקערה קטנה מניחים את קוביות השוקולד המריר והחמאה, ממיסים במיקורגל לחצי דקה-דקה ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • 2 מוסיפים לקערה את אבקת הקקאו ומערבבים עם לקקן עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם הסוכר במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה, מוזגים אל קערת תערובת השוקולד, מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה עד להתייצבות. בינתיים, מחממים מראש את התנור (חום עליון ותחתון) לחום של 180 מעלות.
  • 5 מכינים 2 קערות נפרדות כשבאחת מהן הסוכר הלבן ובשנייה אבקת הסוכר.
  • 6 מוציאים מהמקרר את תערובת בצק השוקולד, יוצרים ממנה כדורים קטנים בעזרת כף גלידה (אפשרי עם כף רגילה), טובלים כל כדור בקערת הסוכר ולאחר מכן בקערת אבקת הסוכר, ומניחים את הכדורים המסוכרים על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה במרווחים בין כדור לכדור מכיוון שהם תופחים במהלך האפייה (12 יחידות בתבנית אפייה).
  • 7 אופים את העוגיות בתנור החם במשך כ- 10-13 דקות (תלוי בתנור) או עד שהעוגיות נסדקות.
  • 8 מוציאים את העוגיות מהתנור, מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה לשמירת הטריות. מתקבלות עוגיות מושלגות מושלמות ושוקולדיות במיוחד!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מטרפה ידנית.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה במיקרוגל. זמן ההכנה כולל את זמן השהית בצק השוקולד במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 19.6% 7.8% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב